Introductie

Mijn naam is Marieke Bandsma. Met 20+ jaar werkervaring in het onderwijs ben ik gepassioneerd over het begeleiden en onderwijzen van kinderen. Gedurende mijn loopbaan heb ik een bijzondere focus gelegd op het werken met kinderen met spraaktaalstoornissen en leerlingen uit het buitenland die de Nederlandse taal willen leren.

Marieke

In de eerste fase van mijn carrière heb ik met veel toewijding gewerkt in het speciaal onderwijs, waar ik de uitdaging aanging om kinderen met spraaktaalstoornissen te ondersteunen in hun leerproces. Dit was een inspirerende ervaring waarbij ik heb geleerd hoe belangrijk geduld, begrip en individuele aandacht zijn voor de ontwikkeling van deze kinderen.

Mijn expertise

De afgelopen jaren heb ik mijn expertise verder uitgebreid door als leerkracht in een taalklas te werken. Hier geef ik Nederlandse les aan kinderen afkomstig uit diverse landen uit alle werelddelen. Het is mijn missie om deze kinderen te helpen bij het verwerven van de Nederlandse taal, zodat ze optimaal kunnen integreren en participeren in onze samenleving.

Mijn passie

Mijn passie voor het onderwijs en mijn ervaring wil ik graag inzetten om online Nederlandse lessen aan te bieden. Ik geloof dat leren plezierig en zinvol moet zijn, en ik streef ernaar om een omgeving te creëren waarin kinderen zich veilig en op hun gemak voelen. Mijn online Nederlandse lessen zullen altijd worden aangepast aan de specifieke behoeften en vaardigheidsniveaus van elk kind, om zo een optimale leerervaring te bieden.

Ik kijk ernaar uit om met jullie samen te werken en samen te bouwen aan een solide basis in de Nederlandse taal voor jullie kinderen. Als jullie vragen hebben of meer willen weten over mijn aanpak, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Probeer NU

Via deze link kunt u een proefles plannen. In deze proefles kunt u kennis maken mij als lerares en kan uw kind ervaren hoe leuk de lessen zijn. Na afloop kunnen wij samen bepalen welk lespakket het best bij uw kind past.